Известният баскетболен треньор Константин Тити Папазов сподели, че е подстригал насила

...
Известният баскетболен треньор Константин Тити Папазов сподели, че е подстригал насила
Коментари Харесай

Брутален Тити Папазов! Обръснал главата на гаджето си, защото спала с негов приятел

Известният баскетболен треньор Константин " Тити " Папазов показа, че е подстригал принудително бившето си гадже, тъй като спала с негов другар.

Папазов споделя случката в подкаста на Тото в " Ютъб " на фона овации и смях от цялостна зала.

" Пристига тя. Може би щях да простя, само че изнагля. Викам - да те запитвам нещо. Възпитателно ти дадох съвет по какъв начин да контролираш нагона си - по кое време си игра със Суно? Получих пъклен неточен отговор. И крещя в този момент, тъй като моята дума не цепи камъка на две, единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. И стартира процеса на подкастряне “, споделя гордо Тити Папазов.

" Действието се развива в панелка, при която, в случай че пръднеш мощно на осмия етаж, сигурно ще се чуе на третия. Тя стартира неистова да се бори за косата си. Звъни се на вратата. Там е някакъв комшия, който си е помислил, че става въпрос за обезчестяване. Питам го - какво би направил, в случай че хване жена си да му изневерява с най-хубавия му другар, на което той отговоря " ще я убия! Ето, аз единствено възпитателно я подстригвам ", разказв гордо Тити.

Припомняме, че преди няколко дни случай случай с невиждана свирепост и принуждение над 18-годишно момиче от Стара Загора раздруса България.

Момиче бе нападнато и нарязано с макетно ножче от приятеля си в дома си Нарязани са ръцете, краката и гърдите ѝ, а лекарите са създали над 400 шева на порезните рани. Носът на момичето е строшен, а насилникът е обръснал с машинка и цялата ѝ коса.

Вече всички клипове от YouTube канала на ToTo Yotov са към този момент изтрити.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР